SELECT SPORT OPEN 2023

ØRSTED OPEN
DFGF præsentrer stolt SELECT sport Touren 2023

3. Afdeling bliver på det sjællandske hos Ørsted fodboldgolf 10/06-2023

200 kr. pr. turnering (Herre A-række, 3 runder)
200 kr. pr. turnering (Herre B-række, 3 runder)
200 kr. pr. turnering (Dame A-række, 3 runder)
200 kr. pr. turnering (Dame B-række, 3 runder)
100 kr. pr. turnering (Junior-række, 3 runder)

Hulspils turneringer : I år har vi lært af sidste år, at det gælder om at have et deltager antal som går op i 4, for at det skal være så fair for alle som muligt.
Det kan jo så desværre have det udfald, at der er folk som ikke kan spille fordi de tilmelder sig for sent, når tilmelding rammer et tal som 4 går op i, er man sikkert tilmeldt (eks 36) tilmelder man sig som nr 37 er man på venteliste indtil tilmelding rammer 40.
Dette er kun gældende i Herre A. I Dame og Herre B skal der være mindst 6 tilmeldt for at afholde den givne række og deltager antal skal gå op i 2.

Der er 9 turneringer på årets Tour, der er tale om 7 Opens og 2 DM'er.
De 7 opens består af 5 strokeplay turneringer 2 hulspils turneringer. (Alle er WFGA 50 point's turneringer)

I Herre A og Dame A tæller 7 ud af 9 turneringer.
I Herre B, Dame B og juniorrækken tæller 5 ud af 7 tuneringer.

På DFGF ranglisten tæller 5 ud af 6 strokeplay turneringer, og den afgøre hvilken række du skal spille i næste år. Der vil som udgangspunkt være disse rækker:

Herre A
Herre B
Dame A
Dame B
Junior

Hvis der efter tilmeldings frist, IKKE er mindst 5 tilmeldte så bliver rækken ikke spillet, og de som er tilmeldt må vælge en anden række eller pengene retur.
Tilmelding skal ske ved at oprette en profil på www.gscore.eu (Registrering).

Herefter logger man ind og finder det event man ønsker at tilmelde sig. (Turneringer, fodboldgolf)

Når man har gennemført tilmelding, modtager man en mail med betalingsinfo. Din tilmelding er først registreret, når der er betalt.

Alle spørgsmål sendes på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til sidst vil vi endnu engang gerne sige en stor tak til Select Sport (https://www.select-sport.com/da/) og Sport & Profil (https://sportogprofil.dk/) for samarbejdet.

Vi glæder os til endnu et fantastisk år sammen med jer. Vi arbejder på at lave forskellige fodboldgolf pakker, som man kan bestille på deres hjemmesider.