Hvad skal jeg bruge til min første fisketur i en put and take fiskesø?

  • vælg tøj der passer til vejret
  • godt fodtøj til årstiden

  • fiskestang, hjul, net, kniv, saks, tang osv.
  • spinnere, gennemløbere, kroge, bobleflod, bly
  • husk endegrej ikke skal være for stort i en put and take fiskesø
  • typisk kastevægt er 3gram til 8gram for spinnere, gennemløber, blink

  • powerbait er nemt for nybegyndere.
  • vi har en stor grejbutik, hvor du kan købe alt til put and take fiskeri

Sådan sætter du Bobleflåd på din fiskestang

Gordon viser her hvordan du gør din fiskestang klar til at fiske med bobleflåd. Du kan fiske med orm, Powerbait, gummidyr efter et bobleflåd. Bobleflåd er den nemmeste måde at fiske for en nybegynder i Put and Take fiskesøer.

FISKEGUIDEN - Put and Take fiskeri - del 1

Programmet indeholder masser af fangster og fisketeknik, og vi kommer bredt rundt om de mest effektive metoder til fiskeri i P&T. Der bliver fortalt om bombarda, spinnefiskeri med gennemløbsblink, wobler og spinner, og I får en introduktion til, hvorfor P&T søerne er et oplagt sted at komme i gang med fluefiskeriet.

Vi ser både undervandsoptagelser og konkrete fiskescener hvor takler, knuder og grej forklares og vises grundigt. Undervandsscenerne giver nogle rigtig fede indblik i, hvordan både forskellige agn og ikke mindste fiskene opfører sig i forskellige situationer. Fx var vi ret overraskede over at se det tydelige duftspor fra ørreddejen, og hvordan det forsvandt efter adskillige kast.

FISKEGUIDEN - Put and Take fiskeri - del 2

I dette afsnit er Gordon taget i Ørsted Ørredvand sammen med P&T-ekspert Casper Larsen. Sammen går de i dybden med mere avancerede P&T-teknikker og følger op på det første Put and Take-afsnit i Fiskeguiden-serien. De forklarer om strategier til at finde og fange fiskene og om forskelligt udstyr og fisketeknikker: Bl.a. gennemløber samt bombarda kombineret med microblink, gummidyr og flydende Powerbait. Fluefiskeri efter regnbuer bliver også gennemgået. Der bliver fanget godt med fisk og der er rigeligt med gode fif for både nybegyndere og mere erfarne P&T-fiskere.