Sidste nyt

Put i Påsken - Ørsted Ørredvand - 8. april 2023

Put i Påsken - Ørsted Ørredvand - 8. april 2023

Så er der igen rigtig gode muligheder for at give børn og unge muligheden, for at få nogle friske naturoplevelser med lystfiskeri. Det er nemlig blevet tid til at invitere til endnu en omgang “Put i Påsken”. Initiativet “Put i Påsken”, er som navnet antyder, et arrangement, som tager afsæt i de oplevelser, som findes omkring lystfiskeriet ved en Put & Take sø. Dét er netop hvad der sker i Ørsted Ørredvand d. 8. april, hvor der dagligt udsættes fangstklare flotte regnbueørreder. Det betyder derfor, at der er gode muligheder for selv at fange en ørred, der efterfølgende kan nydes til påskefrokosten.

“Put i Påsken” er en unik mulighed for, at børn og unge kan stifte bekendtskab med lystfiskeriets verden. Til arrangementet er der endvidere kompetent instruktion fra en af Fishing Zealands guider, og samtidig er der mulighed for at låne grej, der er tunet og klar til fiskeri. Med andre ord, et rigtig godt fundament for nogle hyggelige og lærerige timer i naturen.

Selvom instruktion og udlån af grej primært sigter mod at give børn og unge gode fiskeoplevelser, så er påskearrangementet endvidere en oplagt mulighed for, at hele familien i fællesskab, kan få en god og aktiv oplevelse i naturen. Vi håber derfor, at rigtig mange forældre eller bedsteforældre, vil tage initiativ til at invitere de yngste generationer med ud til en spændende naturoplevelse.

Arrangementet er gratis for børn og unge under 12 år, i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 12:00., hvor hver deltager må hjemtage 2 ørreder. Øvrige familiemedlemmer skal være velkomne til at købe et 2-timers fiskekort og fiske med.

Tilmelding af børn og unge under 12 år, til gratis fiskeri, foregår på på mail til Fishing Zealand guide, Jesper Roholm, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (først til mølle princippet).

Læs mere