Velkommen til Ørsted Ørredvand

Put and Take Fiskesø med ørred og stør fiskeri. Børnesø med fiskeri for børn under 12 år. Stor 18 huls Fodboldgolf bane i kuperet terræn. Hyggelig familiebane med Krolf og Junior fodboldgolf. Hytter og camping direkte til vandet. Grejbutik med salg og udlejning og Kiosk med mad og drikkevare. Midt på Sjælland - Tæt på Roskilde og Køge.

Vintersæson

Vinter sæson

Ørsted Ørredvand - Fiskesø

Put and Take fiskeri for alle aldre

Ørsted Put and Take fiskesøer ligger i et stort idyllisk område med rolige omgivelser midt på Sjælland. Udsætning af friske ørred hver dag. Området er velegnet til handicappet med gode stier rundt om alle søerne. Fluefiskeri i topklasse med lavt græs og ingen skrænter. Størfiskeri med stør op til 60+ kg.

Ørsted Ørredvand - Børnesø

Børnesø - Fiskeri for børn under 12 år og deres familie.

Børnesøen er kun for børn under 12 år og deres familie. Her kan I fiske i fred og ro i hyggelige omgivelser med bålplads og læskure. I børnesøen bliver der primært udsat regnbueørred fra 500gr - 1000gr.

Ørsted Ørredvand - Fodboldgolf

Stor 18 huls Fodboldgolf bane

Måske Sjællands sværeste/sjoveste bane! Men stadig sjov for børn og voksne. Banen ligger i et smukt naturligt område med søer, kuperet terræn, masser beplantning og sjove udfordrende baner. Hvem tør du udfordre?

Ørsted Ørredvand - Familiebane

Familiebanen - Hyggelig 9 huls Krolf og Junior Fodboldgolfbane

Kom som du er og spil Krolf og Junior Fodboldgolf med dine venner, kæreste eller familie. Udstyr er med i prisen og opstillet i opholdsrummet eller lånes i butikken.

Ørsted Ørredvand - Hønsehuset

Hønsehuset - perfekt til firmature, skoler, teambuilding osv.

Hønsehuset har op til 50 spisepladser, og er beliggende med en flot udsigt over søerne og har en stor overdækket terrasse. Sovehems på 1. sal med 14 sovepladser. Dag/Døgn arrangementer inkl. fiskeri, fodboldgolf og familiegolf.

Ørsted Ørredvand - Hytter og Camping

Hytter - Camping - Shelters

Vi har Søbredshytter med terrasse ude over vandet, Udsigtshytter, Den lille hytte, campingplads med strøm, camping køkken og familie baderum.

Vidste du….

Ørsted Ørredvand er et familiedrevet privat område, som drives 100% uden støtte. Derfor skal der indløses fiskekort, fodboldgolf eller golfkort, når man opholder sig i området.

Find os her

Vi glæder os til at se jer - Iben & Allan, Felix og Molly

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Åbningstider

Vinter sæson

Vinter fiskeri - nu er det tid til ro og afslapning.

MEN vejret bestemmer om søen er isfri.

Vi vil skrive opdateringer på Facebook hvis søerne er frosset til.
Vi sætter kun fisk i den midterste sø hele vinteren.
Butik og grej udlejning er vinterlukket frem til påske - der er automat med lidt grej, drikkevarer, slik og chips i opholdsrummet.

Læs mere